”Recept Doki” verseny szabályzata

1. A Verseny szervezője

A ”Recept Doki” elnevezésű verseny (a továbbiakban: "Verseny") az Artwork Pharma, 2097 Pilisborosjenő, Kökény köz 1. mint a versenyben résztvevő www.receptdoki.hu portál üzemeltetője (továbbiakban: "Szervező").

2. A Versenyben résztvevő személyek

A versenyben részt vehet minden Magyarországon dolgozó egészségügyben dolgozó személy (orvos, asszisztens, dietetikus), kivéve a Szervező, a Verseny szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

3. A Verseny időtartama

A Verseny 2013. július 1-én kezdődik és 2013. december 31-én éjfélig tart.

4. A Verseny menete

A Szervező 2013. augusztus 1- 2013. december 31 közötti időszakban megjelenteti a Verseny hirdetését. A pályázók 2013. augusztus 1. és 2013. június 30. között a www.receptdoki.hu oldalon keresztül, máshol nem publikált, a résztvevő által kitalált egyedi ételrecepttel és a receptről saját kezűleg készített ételfotóval pályázhatnak.

Válasszon egy Ön által egészségesnek tartott ételt!

Szempontok: feleljen meg a cukorbetegek vagy magas vérnyomásban szenvedők étrendjének, lehetőség szerint vegye figyelembe a magyar konyha szokásait. Könnyen és gyorsan elkészíthető legyen, és ne legyen költséges. Lehet leves, főétel, saláta, tészta, sütemény, pályázni bármilyen típusú étellel lehet.

Recept leírása: Kérjük a hozzávalók pontos mennyiségének megjelölését, az elkészítés menetének leírását, továbbá adja meg: az elkészítési időt, hány személy részére készül az étel.

Lehetőség szerint az ételt örökítse meg! A www.receptdoki.hu oldalra fotóval szeretnénk feltölteni az Ön ételreceptjét, hogy minél többen kedvet kapjanak az adott étel elkészítéséhez. Töltse fel a receptet a www.receptdoki.hu/recept oldalra.

A beérkezett ételrecepteket dietetikus értékeli. Cseri-Holzmann Brigitta (további információ:www.mitegyel.hu) dietetikus szakmailag átnézni a beérkező ételrecepteket, hogy a diétás előírásoknak megfelelő ételreceptek kerüljenek a betegek kezébe.

Egy pályázatot a Szervező csak abban az esetben fogad el érvényesnek, ha a receptbeküldő felületen a pályázó megadja a következőket: recept név, hozzávalók, kellő gondossággal részletezett elkészítési útmutatás, legalább egy, saját készítésű fotó, a pályázó neve és értesítési postacíme, e-mail címe.

5. Vegyes rendelkezések

A résztvevők tudomásul veszik, hogy a beküldött recepteket a Szervező jogosult ellenszolgáltatás nélkül felhasználni, a receptek beküldése egyben a receptek felhasználásához való hozzájárulásnak minősül.

A versenyző által a versenyhez feltöltött szöveges és képi tartalomra (receptleírás, ételfotó) a feltöltéssel egyidejűleg, nem kizárólagos, határozatlan időre szóló, területi korlátozástól mentes, ellenszolgáltatás nélküli, harmadik személyekre átruházható felhasználási jogot enged a Szervező részére. A Szervező a feltöltött tartalmakat a felhasználási jog keretében jogosult területi és időbeli korlátozás nélkül, részben vagy egészben felhasználni, többszörözni, átdolgozni vagy átruházni, vagy bármely egyéb ismert felhasználási módon használni A versenyző egyben elfogadja, hogy a jogsértő (pl: nem saját tulajdonú recept, fotók) pályázatokat a Szervező figyelmen kívül hagyja, valamint tudomásul veszi, hogy pályázatért (recept, fotó) semmilyen díjazás nem illeti meg, azokat önként és ingyenesen a Versenyben való részvétel feltételeinek teljesítéséért bocsátotta a Szervező rendelkezésére. A versenyző szavatolja, hogy az általa beküldött pályázatban szereplő adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Az Artwork Pharma fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon pályázatokat, amelyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen versenyszabályban feltételekben foglalt rendelkezéseket.

A Szervező kizárja a felelőséget a résztvevők által beküldött bármely anyag (recept, fotó) vonatkozásában, azért kizárólag a versenyben résztvevő a felelős. Amennyiben a versenyző magatartása bármilyen módon jogsértő, úgy a felelősséget ezzel kapcsolatban köteles önállóan viselni.

Tájékoztatjuk, hogy a részvétel során a beküldött pályázatban megadott adatait a Szervező kezeli. A részvétel önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelje a jelen pontban foglaltakat! A versenyben való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy az ott megadott adatait visszavonó nyilatkozatáig kezeljük. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

Az adatok feldolgozását az Artwork Pharma végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik helyesbítését, törlését ill. ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről!

A beérkezett, kiírásnak megfelelő pályázatok a dietetikus által szakmai ellenőrzés után kerülnek fel www.receptdoki.hu oldalra.

6. Nyeremények

A 2013. december 31. éjfélig beküldött receptekkel lehet pályázni. Egy pályázó több recepttel is pályázhat, és több díjra is jogosult. Az összes beküldő ahány receptet küld, annyi kéztörlőt kap ajándékba. Amennyiben Ön legalább öt receptet beküld, és a beküldött receptek megfelel a kiírásnak, a kéztörlőkön felül a Digitális Kiskegyed Konyhája 6 havi előfizetését megkapja. Figyelem: az előfizetés nem nyomtatott lapra, hanem digitális előfizetésre szól! (részletes leírás). Ön akkor kapja meg nyereményét, ha a recept megfelel a versenykiírásnak. A Szervező kizárja felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek az eredményről. A Szervező a postai szolgáltatások hibájából eredő károkért való minden felelősségét kizárja.

Az összes, 2013.december 31-ig beküldött recept közül a Recept Doki zsűrije (Cseri-Holzmann Brigitta dietetikus, Dr. Keresztes Katalin), kiválasztja azokat, amelyek cukorbetegek vagy magas vérnyomásban szenvedők étrendjéhez igazodva a legfinomabbak. A receptek beküldőit (10 fő) meghívjuk egy közös főzésre, ahol neves séf tippeket, trükköket és különféle egészséges főzés konyhatechnológiai fogásokat tanít a győzteseknek.

7. A résztvevő által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem: A szabályzatot tudomásul vettem, az abban foglaltakat megtartom. A Verseny résztvevői, részvételükkel jelen jognyilatkozattal elfogadják ezen hivatalos versenyszabályt.