Receptjeink

Legkedveltebb recept



A (felengedett) busát felszeleteljük és megsózzuk. Az olajat felmelegítjük és a halszeletek mindkét oldalát átsütjük, majd egy lábasban félretesszük. A visszamaradt olajunkon átfuttatjuk az apró kockákra metélt sárgarépát, fehérrépát és a zellert. Megsózzuk és fűszerezzük lestyánnal és petrezselyemmel, majd kevés vizet aláöntve lefedve pároljuk amíg meg nem puhulnak a zöldségek. Mikor mindez majdnem puha, a halra öntve tovább pároljuk míg teljesen kész nem lesz. Ez kb. még tíz percet jelent és ezalatt néhányszor rázzuk is meg a serpenyőt, hogy az ízek minél jobban egybeérjenek és az alja oda ne kapjon. Tálalás előtt friss petrezselyemmel hintsük meg.


Tovább olvasom >>

1 adag

  • Energiatartalom: 253 Kcal
  • Fehérje: 30,5 g
  • Zsír: 7,7 g
  • Szénhidrát: 32,2 g
  • Rost: 10,8 g

A legújabbak